Besøg Barnets Hus hjemmeside
Printvenlig side
Besøg Barnets Hus hjemmeside
Tilbage til forsiden
 
KONTAKT
Bagsværd Observationshjem
Bagsværdvej 146
2880 Bagsværd
Telefon: 44 98 02 36
Email: Skriv til os

Om Bagsværd Observationshjem

Bagsværd Observationshjem set fra baghaven
barnets-hus---logo
Bagsværd Observationhjem ejes af "Barnets Hus" som er en selvejende institution. Den blev stiftet i 1920 med det formål at støtte og hjælpe børn med særlige behov. Bagsværd Observationhjem har siden 1930 fungeret som spæd og småbørnshjem.
Hverdagen
Børnene er opdelt i mindre grupper. Hver levegruppe har faste voksne, som er her mellem kl. 7 og kl. 20 alle ugens 7 dage. Der er desuden vågen aften og nattevagt.
Spisestue Skovstuen
Hvem kommer her?
På Bagsværd Observationshjem bor 22 børn i alderen fra 0 til 6 år, fortrinsvis fra kommuner i Københavns Amt.
På Bagsværd Observationshjem bor børn, der af forskellige årsager ikke kan bo hjemme.
Aktiviteter
Dagen har faste tider for, hvornår du står op, spiser morgenmad, leger, spiser middagsmad, frugt og aftensmad, får besøg får læst historie og bliver lagt i seng.
Om dagen kan du tegne, male, bage, lave papirklip, synge og få læst historie. Vi går ture, og med de større børn tager vi på udflugter til f.eks. ZOO og Frilandsmuseet. En gang imellem tager vi også i sommerhus i Munkerup.
Soveværelse Skovstuen
Du bor sammen med andre børn på en stue. Ved din seng er der plads til dít legetøj, tøjdyr og andre ting du godt kan lide.
Store legeplads maj 2004-2
Huset og omgivelserne
Bagsværd Observationshjem ligger smukt ned til Bagsværd Sø. Vi har en god legeplads. På legepladsen kan du gynge, klatre, lege i sandkasse. Der er stor cykelbane du kan bruge, hvis du kan lide at cykle.
Udsigt over Bagsværdsø2
                      Information til forældre

Besøg
Når du vil besøge dit barn, skal du, sammen med din kommune, aftale tid med os.
Hvis du har brug for at tale med institutionens socialrådgiver om dit barn, kan du ringe om formiddagen på hverdage og aftale tid.
Store legeplads maj 2004-5
Personalet
Vi har ansat pædagogisk personale, børnepsykolog, socialrådgiver, børnepsykiatrisk konsulent og en børnelæge. Herudover er der ansat praktisk personale som sørger for at lave mad, vaske tøj og gøre rent for dit barn.
Betaling
Mens dit barn bor på Bagsværd Observationshjem betaler institutionen udgifterne til tøj, sko og lignende. Børn over 3 år får lommepenge af institutionen. Din opholdskommune betaler for barnets ophold. Du får ikke udbetalt børneydelse, mens dit barn bor her.
Sidst ændret: 26-02-2008
CMS med søgemaskineoptimering og ehandel